Blijf bij de tijd. Consulteer INMAR

INMAR geeft advies aan zaakvoerder van KMO’s die hun onderneming een andere wending willen geven. Onze diensten situeren zich op vier terreinen. Voor elk terrein vindt u hier een concrete situatie als voorbeeld.

Strategie

Stel: uit een analyse blijkt dat de oplossing voor uw onderneming bestaat uit een joint-venture met één van uw belangrijkste concurrenten. INMAR kan de onderhandelingen voor u inleiden en begeleiden.

Familiebedrijf

U wenst uw zaak verder te laten zetten door uw kinderen maar zij missen nog ervaring om deze grote stap te zetten. De continuïteit van uw KMO staat boven alles.

Inmar Consult heeft in deze specifieke materie vele jaren ervaring opgedaan binnen diverse familiale ondernemingen in alle hoeken van het land.

De professionele coaching van deze complexe processen zijn de sleutel tot het succesvol afronden van overdrachten en opvolgingen ook binnen uw bedrijf. .

Organisatie

Uw bedrijfscultuur is niet met uw zaak mee geëvolueerd. Het is dringend tijd voor ingrijpende maatregelen om uw personeel op de juiste weg te zetten. INMAR organiseert voor u een reeks functioneringsgesprekken met uw medewerkers. Als buitenstaander hoort INMAR vaak een objectiever verhaal dan u zelf. Aansluitend hierop nemen we een reeks initiatieven om uw bedrijf een nieuwe impuls te geven.

Verkoop en marketing

U kent uw producten, u ziet duidelijk waar u naartoe wilt, u weet hoe u het verschil maakt met uw concurrenten. Maar hoe communiceert u dat? INMAR vormt een verkoopteam en ontwikkelt mee uw marketingstrategie. Uw concurrentie zal verrast opkijken! 

Wordt u geconfronteerd met een concreet probleem?

Leg het ons voor? Klik hier.