Strategie: de juiste richting voor uw onderneming

Waarmee wilt u zich onderscheiden van uw concurrenten? Wat zijn uw sterke en uw zwakke punten? Hoe kiest u de juiste richting voor uw onderneming?

Door de antwoorden op die vragen te analyseren, creëert INMAR consult voor uw bedrijf een strategisch plan. Zodat u zich kunt oriënteren en recht op uw doel afstevent. Want iedere beslissing die u neemt, kunt u voortaan aan dat plan toetsen.

Fusioneren met een concurrent? Een joint venture aangaan voor een deel van uw activiteiten? Met INMAR consult staat u er niet alleen voor!

INMAR consult adviseert over volgende operaties:

  • Corporate strategy development: waar staat u met uw bedrijf over één jaar, over drie jaar, over vijf jaar? Door doelen te stellen, wordt het gemakkelijker om de juiste weg uit te stippelen.
  • Joint ventures: kiest uw bedrijf voor een autonome groei? Is een fusie een beter alternatief? Gaan we op het overnamepad of bieden we ons aan voor een overname? Pas als alle mogelijkheden in kaart gebracht zijn, wordt het overzicht duidelijk.
  • MBO, MBI: zelf uw bedrijf verkopen, kan dat en hoe moet dat?
  • Exclusive distributorships: hoe exclusief zijn uw afspraken met uw leveranciers? Hebben ze nog andere verkoopkanalen of bieden ze hun producten rechtstreeks aan? Met INMAR consult sleept u altijd de beste overeenkomst uit de brand.
  • Profilering: waar staat u op de markt? We onderzoeken de perceptie van uw bedrijf, uw producten en uw diensten. Daarna gaan we na waar het beter kan en stellen we concrete actieplannen voor.

Ons advies is ook u op het lijf geschreven? Klik hier.